blog / communie / Fotografie

Communiereportage Seppe

Een blog van een communiereportage terwijl het sneeuwt. Ik ion zonet naar buiten en kreeg tranen in de ogen van ontroering*. Of van de koude, dat kan ook, want ik stond in mijn blote voeten buiten. Maar sowieso vind ik het wel speciaal om nu nog een blog te typen met communiefoto’s en spontane gezinsfoto’s in een zomerse setting.

Een reportage bij Seppe thuis. Ook de communiefoto’s van zijn zus mocht ik vastklikken.

Heel vreemd maar als ik naar de foto’s kijk heb ik altijd de geur van versgemalen koffie. Het is zo’n gezin die zoveel warmte uitstraalt. Er hangt altijd een prinsheerlijke sfeer van gezelligheid en vrolijkheid.

Zo hartelijk bedankt voor het vertrouwen!

Het is een eer om jullie te mogen verbeelden!

Veel liefs,

Ann-elise

www.ann-elise.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info