ann-elise lietaert / communie / gezinsshoot

Over cijfertjes, een fantastische boekhoudster en een heel fijne gezinsreportage :-)

Ik ben het type dat soms al schreeuwend wil weglopen van alles wat met cijfertjes te maken heeft (het voorbereiden van mijn kwartaalaangifte voelt voor mij soms als een restantje blauwe maandag).

Maar… Ik ben ook iemand met veel dualiteiten. Soms ben ik ook het soort mens dat er intens veel plezier in beleeft als ze in een badje met cijfers plonst.

Maar hoe dan ook… Ik ben heel blij (omdat mijn liefde voor cijfers aan enige wispelturigheid onderhevig is) dat iemand anders mijn cijfertjes omarmt, mijn facturen inboekt en mijn belastingaangifte voor me invult. Ik ben ook heel blij dat dat iemand Elien Lefevere is. Ik leerde haar via één van mijn klanten kennen als boekhoudster en ben echt oprecht blij met haar persoonlijk advies. Ze is iemand die op heel veel vlakken helpt en die ook begrijpt hoe ik denk. Whatever it takes, ze helpt me een betere versie te worden van mezelf als onderneemster.

De zondag voor de tweede lockdown mocht ik haar gezin vastleggen. Een uitgestelde communieshoot. Hun uiterlijk is in touch met hun innerlijke mens. Vrolijk, spontaan en vriendelijk :-).

Hartelijk dank voor de fijne voormiddag!

Lieve groet,

Ann-elise

Op zoek naar iemand die van cijfertjes maar even zeer van een persoonlijke aanpak houdt? https://boekhoudkantoorlefevere.be

Op zoek naar iemand die pure beelden maakt? www.ann-elise.be/fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info