ann-elise lietaert / Bedrijfsfotografie / blog

Bedrijfsreportage Reizen Suffis

In november mocht ik de nieuwe bus van reizen Suffis vastleggen tijdens een bedrijfsreportage. Een reportage waarbij ik mijn liefde voor het fotograferen van bussen ontdekte :-). Wellicht heeft het iets te maken met het feit dat ik een beetje moest denken aan Willy. Ons eigen volkswagenbusje. Daarnaast zond de eerste voorjaarszon zijn stralen uit en zinderde het liedje van Does this bus stop at 82nd street constant in mijn hoofd. Zo schoon kan mijn leven dus soms zijn!

Ook op zoek naar schoonte? Dan reis je gewoon even mee met reizen Suffis :-). Want wanneer je mer reizen suffis reist dan kom je steeds als beste uit de “bus”. Letterlijk en figuurlijk. omdat ze aandacht hechten aan een persoonlijke behandeling en ze beschikken over heel veel vakkennis.

Voel je vrij om te struinen door hun website op zoek naar excellente vakantiebestemmingen waar je kan buitelen in cultuur en zon.

Je kunt bij hen terecht voor dagtrips, meerdaagse reizen, citytrips of reizen à la carte. Ze bezorgen je à la Suffis een reis die je perfect past. Met auto, boot, autocar, vliegtuig, … Het kan echt alle richtingen uit.

Reizen Suffis, zo hartelijk dank voor het vertrouwen!

Beeldige groet,

ann-elise lietaert

Benieuwd? https://www.suffis.be/nl

Ook een bedrijfsreportage?
https://ann-elise.be/fotografie/bedrijfsreportage.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info