blog / gezinsshoot

Gezinsreportage met fijn gezin!

Door mij waargenomen en voor waar genomen! Een heel fijne gezinsreportage ter ere van de verjaardag van een heel lief tweejarig meisje!

Even verwarring voorafgaand aan de reportage toen ze ook “broer” uit de auto haalden en ik enkel op de hoogte was van één dochtertje. Ik verloor mezelf even in het zoeken naar een kleine jongen. Tot het duidelijk werd dat broer wel degelijk deel uitmaakte van het gezin, maar in de vorm van een harige, lieve viervoeter. Het was een echte regendag waardoor broer en ik meteen iets gemeenschappelijks hadden. Want met regen en wind zie ik er namelijk ook een beetje uit als een gefriseerde poedel ;-).

Hartelijk dank voor het vertrouwen en de fijne voormiddag!

Lieve groet,

ann-elise lietaert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info