Illustratie

Prinsheerlijke familiereportage!!! Klik om te zien hoe je je moeder kan omarmen :-)

Foto’s die gloeien van plezier, zachtheid.  Het is echt een mooie, leuke familie. Niet zomaar een verpakking waaraan dagelijks wordt gewerkt, of waar een masker wordt opgezet. Neen hoor, het is schoonheid van binnen uit.  Dat voel je gewoon.  Het is bij deze familie heerlijk om beelden met kleine variaties neer te zetten.  Ze gunnen me de tijd om te zoeken naar de juiste beelden, laten de controle los en maken er een gezellige voormiddag van.
En… wat heerlijk de verhalen die achteraf worden verteld….  Als schelpjes in de zee van tijd die opgeraapt werden. En in al die schelpjes zitten schitterende stukjes van elk van hen. Zo is het oma gin verhaal glimlachopwekkend tot de zestiende macht. De manier waarop er achteraf over gepraat wordt is een vorm van knusse insiderhumor.
Dankjewel om me even deelgenoot te maken!
ann-elise fotografie ieper12ann-elise fotografie ieper3ann-elise fotografie ieper17ann-elise fotografie ieper4ann-elise fotografie ieper16ann-elise fotografie ieper18ann-elise fotografie ieper2ann-elise fotografie ieper5ann-elise fotografie ieper6ann-elise fotografie ieper7ann-elise fotografie ieper9ann-elise fotografie ieper10ann-elise fotografie ieper11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info