Illustratie

Proficiat Filip en Sabine!

Als alles in het thema van stripfiguren staat, als de schoonbroer verkleed komt als stripper (aanwezigen weten best wat ik bedoel ;-)), als de bruidegom liever niet op de foto staat, als het burgerlijk huwelijk net dat ietsje langer duurt.. dan? Dan moet het wel gaan over het huwelijk van Sabine en Filip!
 
Van harte gefeliciteerd! Het was fijn er om bij te mogen zijn!
huwelijk trouw ann-elise ieper fotografie 7
huwelijk trouw ann-elise ieper fotografie 3huwelijk trouw ann-elise ieper fotografie 1
huwelijk trouw ann-elise ieper fotografie 1-2huwelijk trouw ann-elise ieper fotografie 2huwelijk trouw ann-elise ieper fotografie 5huwelijk trouw ann-elise ieper fotografie 8huwelijk trouw ann-elise ieper fotografie 6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info