Illustratie

Juliette

Juliette had ik voor de tweede keer voor mijn lens. Glinsterende oogjes en een gulle lach. Wat een fijn dametje!
Het was een stralende zomerochtend, de wind blies subtiel zijn zomeradem over ons heen. Het was weer zo’n voormiddag die ik koester en zou willen vermenigvuldigen. De plek van de reportage brengt me zo tot rust (de mama ging op een wat minder leuke manier het dialoog aan met de omgeving, ze kreeg er een reuzachtige beet waarop ze allergisch reageerde, blijkbaar zijn die buitenbeesten ook wel gevoelig voor vrouwelijk schoon 😉 ).

Fijne woensdag!

lise

ann-elise lietaert kinderfotografie spontane fotografie ieper 1-2
ann-elise lietaert kinderfotografie spontane fotografie ieper 1ann-elise lietaert kinderfotografie spontane fotografie ieper 3ann-elise lietaert kinderfotografie spontane fotografie ieper 4ann-elise lietaert kinderfotografie spontane fotografie ieper 5ann-elise lietaert kinderfotografie spontane fotografie ieper 6ann-elise lietaert kinderfotografie spontane fotografie ieper 7
Www.ann-elise.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen mis avondje aan zee

26 september 2017

Als de liefde zegeviert

27 september 2017

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info