Illustratie

Proficiat Elena!

fotograaf retro ieper ann-elise -4
Elena heeft iets ongelooflijks moois over zich. Net als haar mama trouwens. Beiden hebben iets heel natuurlijk  moois over zich. Ik kan geen adjectief vinden die sterk genoeg is om wat ik precies bedoel.  Welk adjectief gebruik je voor mooi van nature uit dat sterk genoeg is om wat ik precies wil benoemen?
fotograaf retro ieper ann-elise -1fotograaf retro ieper ann-elise -2fotograaf retro ieper ann-elise -3fotograaf retro ieper ann-elise -5fotograaf retro ieper ann-elise -6fotograaf retro ieper ann-elise -7fotograaf retro ieper ann-elise -8fotograaf retro ieper ann-elise -9fotograaf retro ieper ann-elise -10fotograaf retro ieper ann-elise -11fotograaf retro ieper ann-elise -12fotograaf retro ieper ann-elise -13fotograaf retro ieper ann-elise -14fotograaf retro ieper ann-elise -15fotograaf retro ieper ann-elise -16fotograaf retro ieper ann-elise -17fotograaf retro ieper ann-elise -18fotograaf retro ieper ann-elise -19fotograaf retro ieper ann-elise -20fotograaf retro ieper ann-elise -21fotograaf retro ieper ann-elise -22fotograaf retro ieper ann-elise -23
Met de mama heb ik nog samen gewerkt in de bijzondere jeugdzorg. Toen twijfelde ik, in de bijzondere jeugdzorg, of wat ik deed, wel goed genoeg was. Of het ooit wel voldoende kon zijn… Het is een doelgroep die me echt nog heel nauw aan het hart ligt. Bizar maar ook toen ik al geruime tijd niet meer in de bijzondere jeugdzorg werkte ben ik cursussen en opleidingen blijven volgen.
En nu opnieuw… twijfel ik, of wat ik doe, wel goed genoeg is. Of ik hier wel mee verder moet. Uiteindelijk zijn mijn mogelijkheden eindeloos. Ik kan heel wat worden. Kassajuffrouw bij de betere supermarkt, kledingontwerpster, vuilnisvrouw, verkoopster in een tweedehandsboekhandel, dromenvangenmaakster, boombeklimster, fruitplukster, chocoladeproefster, wijnproefster, … . Noem maar op… Maar tijdens de reportages zelf voel ik nooit geen twijfel. Dan voel ik mij altijd ongelooflijk dankbaar en gelukkig. Ik vind het heerlijk als een verlegen blik plots uitgroeit tot een echte gemeende lach en dan weet ik dat ik dit voor geen geld ter wereld zou willen missen.
Misschien is er de twijfel, maar naast de twijfel is er ook echt steeds de passie voor wat ik doe. En is een beetje twijfel zo nu en dan niet gewoon het bestaan zoals het bestaat? (Dat was een moeilijke zin). Je hebt er die het uitstekend doen, dat twijfelen, perfect gedoseerd, ik ben een eerder wild pedalerende twijfelaar (en dan leg ik meteen de link met het feit dat iemand ooit zei dat ik precies dezelfde benen heb als mijn broer, en die kent wel wat van pedaleren 🙂 ) .
Maar goed, dit doet eigenlijk allemaal niet ter zake, lieve Elena, gefeliciteerd met jouw communie!
Aan de mama: het was fijn om je terug te zien!
Lieve groet,
 
Ann-elise
 
O ja, naast de leuke kaartjes werden er ook supermooie fotoblokken besteld! Ook de prinsheerlijke groeischijfjes van atelier pruts pasten perfect bij deze prinses… van nature uit… mooi 🙂


 
www.ann-elise.be/fotografie
www.atelierpruts.be
 
ps: binnenkort wordt de ridderkledij die je in deze fotoshoot te zien kreeg, ook verhuurd voor shoots 🙂

Reacties

18 mei 2018 bij 19:54

Ann – Elise,
Ik kan blijven scrollen doorheen al die mooie beelden… en ook die prachtige woorden… je hebt zoveel in je mars, en het is fantastisch te zien hoe je ermee aan de slag gaat!
Top!!
Ruth en Elena❤Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info