communie / Fotografie / kinderen

Proficiat vrolijke Marie met je eerste communie!

Tijdens deze reportage blies de lente zijn lieve, warme voorjaarsadem over ons heen. Zwierende stralen gutsen over deze vrolijke meid heen. Marie is echt zo’n meisje die danst door het leven.    Geen meisje die op één tegel blijft om te dansen, maar gans de ruimte inneemt. Geen kabbelend beekje maar een sprankelende, hoogopspattende, (hoogstwaarschijnlijk ook lichtgevende) fontein.   Af en toe zag ik mama en papa zachtjes met hun hoofd schudden (met een brede glimlach op hun gezicht) omwille van zo veel enthousiasme en zoveel vrolijkheid. Wat een fijn gezin!

Proficiat met je eerste communie, lieve vrolijke meid!

Caroline, dank je voor de fijne en vlotte samenwerking!

Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-3Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-22Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-23Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-4Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-5Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-6Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-7Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-8Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-9Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-17Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-18Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-19Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-20Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-21Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-25Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-27

www.ann-elise.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info