Geen categorie

Elise met haar ongelooflijk fijn gezin I communiereportage

Ik hink achterop met mijn blogs van mijn fotoreportages.

Dit is een reportage uit het prille voorjaar. Zo eentje waarin ik in bergschoenen en regenbroek door het landschap huppel. De geur van humus van dichtbij opsnuif en mijn gedachten over de ontluikende lente met iedereen deel die het maar horen wil. De allerallerlaatste reportage van voor the lockdown maar daar wil ik het nu even niet over hebben.

Een lieve terugblik op Elise. Toen nog een zesdeklasser maar ondertussen behoort ze al een maand tot de ietwat grotere schoolgaande jeugd.

Het gezin van Elise had ik al eerder voor de lens tijdens een familiereportage. Een gezin die vrolijk in het leven staat. Lief, leed en lach met elkaar delen. Zo nu en dan weerklinkt een heldere lach doorheen het landschap. Dat mensen zo heerlijk vrolijk kunnen zijn, zo heerlijk zichzelf… wel daar word ik zo ongelooflijk opgewekt van!

Dank je voor de fijne reportage en het vertrouwen!

Elise, een heel fijne tijd in het middelbaar toegewenst,

Liefs,

Ann-elise

www.ann-elise.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sorry voor alles!

26 september 2020

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info