blog / communie / Fotografie

DOOR WIND & WIND, COMMUNIEREPORTAGE MATHIS

Poelkapelle, zaterdag 28 november 2020.

Je weet dat ik van brievenpost hou. Daarmee, plaats en datum. Dat maakt het meteen nostalgischer :-). 

Het was een zondagnamiddag in juni. Er stond een communiereportage op het programma. Eén of andere weergod boog zich mee over mijn diepgaande problematiek: “Zal het regenen?”. We hadden de reportage al verplaatst omwille van het weer en ik had al heel wat offers naar mijn weergodenaltaar gebracht. 

Maar soms zien de weergoden me graag klungelen. Op die bepaalde zondagnamiddag zwieren ze hun mondhoeken omhoog en werpen ze het met elkaar op een akkoordje. Ik krijg droog weer maar heel veel wind. Geamuseerd piepen ze mee doorheen het wolkenveld. 

Thank god voor weergoden :-). Not. 

Ik krijg een fijn gezin voor mijn lens. Wanneer het iets te hard waait heb ik stiekem de neiging om hen te vragen om het moment gewoon even te laten overwaaien.

Ik ga op zoek naar de meest windvrije plaatsjes (we vertoeven op een open plek, dus het kost me echt wel heel veel moeite) maar het allesoverheersende aroma van een stevige zomerbries blijft ons achtervolgen. 

Ik sluit mijn ogen, laat me kussen door de lauwwarme wind en beslis dat ook windfoto’s mooi kunnen zijn. Het helpt als ik op een lieve manier met mezelf communiceer. 

Gelieve dus te beamen dat windfoto’s ook écht écht écht heel erg mooi kunnen zijn ;-).

Lieve Mathis en familie, dankjewel om de wind en mij in de wind te trotseren! Dank je voor het vertrouwen en de fijne namiddag! 

Lieve groet,

Ook een communiereportage boeken? Meer info: https://ann-elise.be/fotografie/communie%20lentefeest-2.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info