blog / communie / Fotografie

Heerlijke communiereportage!

Omdat ik twijfelde, ik stiekem dacht dat ik wellicht al dood was in jullie gedachten. Even een blogje om mijn leefgehalte te laten blijken ;-). Ik ben er! Paraat om na deze lockdown in mijn volledigheid al uw herinneringen vast te klikken!

Een terugblik naar juni. Dit was weer een reportagedag met veel te kleine handen. Het zomert. Het is eind juni. Een zalige dag waarbij alles geurt naar zomer.

Soms heb ik het gevoel dat ik tijdens bepaalde reportages gewoon heel even mee mag op een fijn gezinsuitstapje. Dit was ook zo’n reportage. Waarin er dromen in de lucht worden gecirkeld, er vrolijk wordt gelachen, gegiecheld en gespeeld.

Zo’n reportage waar ik achteraf oprecht en echt over terug denk: “Deze was zo leuk!”

We eindigen de reportage met een stortbui (er is echt een goeie weervrouw aan mij verloren gegaan). Ik ga heel even, heel subtiel uit de kleren om mijn camera te redden van een teveel aan regen (ik had gelukkig een topje onder mijn t-shirt :-D)).

Heel erg bedankt voor de fijne reportage en het vertrouwen!

Lieve, ijdele Remi! Ondertussen is jouw feest ook al een hele tijd voorbij maar toch nog een erg late, maar daarom niet minder gemeende proficiat!

Lieve groet,

ann-elise lietaert

ps: Ook nood aan prinsheerlijke herinneringen bij deze lieve, levende fotografe? Dat kan (maar nu nog even niet ;-)), ik kijk er naar uit jullie na de lockdown te vereeuwigen!!! www.ann-elise.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info